JAK MO烤A NAS WESPRZE?

Codzienne dzia豉nia 安ietlicy Socjoterapeutycznej, M這dzie穎wego Klubu Wspierania Rozwoju Osobistego oraz Pracy Podw鏎kowej finansowane s w g堯wnej mierze z dotacji Urz璠u Miasta w Katowicach. Pozwala nam to na op豉cenie medi闚, wy篡wienie dla podopiecznych, wynagrodzenia dla pracownik闚 zatrudnionych na umowy o prac. Niewielk cz窷 dotacji jeste鄉y w stanie przeznacza na organizacj dodatkowych zaj耩, warsztat闚 i wycieczek. Wp造wy z tytu逝 1,5 % oraz darowizny od firm i os鏏 prywatnych umo磧iwiaj nam wzbogacenie codziennej oferty zaj耩, wyposa瞠nie i remonty pomieszcze, z kt鏎ych korzystaj dzieci i m這dzie. Zale篡 nam na tym, aby nasi podopieczni mogli rozwija swoje kompetencje w r騜nych dziedzinach, realizowa swoje pasje, zdobywa nowe do鈍iadczenia. Marzy si nam mo磧iwo嗆 zatrudnienia dodatkowych specjalist闚 (psychoterapeuty, arteterapeuty, logopedy) oraz regularne zaj璚ia taneczne i treningi pi趾i no積ej.

Zapraszamy do wsp馧pracy z nami osoby zainteresowane wspieraniem jednej z najstarszych organizacji pozarz康owych w Katowicach. Ka盥a forma wsparcia jest dla nas niezwykle istotna, gdy realnie wp造wa na wzbogacenie naszych dzia豉. Zach璚amy do wsp馧pracy dzia豉j帷e lokalnie firmy i organizacje. Jeste鄉y otwarci na:

• wolontariat, w tym wolontariat pracowniczy,
  • organizacj przedsi瞝zi耩 akcyjnych (prezenty 鈍i徠eczne, wyjazdy i wycieczki wakacyjne),
  • wsparcie w formie darowizny rzeczowej lub finansowej,
  • wsp鏊n realizacj projekt闚 i program闚 grantowych.

Nasz numer konta:

SWIFT NESBPLPW

Nest Bank

• Fundacja Dla Ludzi Potrzebuj帷ych Pomocy "GNIAZDO"